Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jahodový sirup

Jahodový sirup

Přidat na Pinterest

Jahodový sirup se vyrábí z jahodové šťávy, která se zahušťuje cukrem. Cukr zde slouží jako konzervovadlo prodlužující údržnost sirupu. Má sytě čevenou barvu a typické aroma a chuť po jahodách. Jahodová šťáva se zahřívá a postupně se přidává cukr. Do sirupu se mohou přidávat tresti, ochucovadla, barviva a vitaminy. Samotný sirup lze použít k výrobě limonád, ochucených minerálních vod, hodí se také k přípravě koktejlů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Čerstvý sýr s lesními jahodami

Čerstvý sýr s lesními jahodami

Mléko smícháme s jogurtem a zahřejeme na 85 °C. Až se začne srážet odstavíme a udržujeme v teple (ve vodní ...

Džus z mrkve a pomerančů

Džus z mrkve a pomerančů

Mrkev očistíme a nakrájíme na malé kousky. Pomeranče dobře omyjeme, nakrájíme i s kůrou na drobno a odstran...

Americká limonáda

Americká limonáda

Na dno 3 dl sklenice vlijeme trochu červeného sirupu, pak vložíme ovoce, na ně kolečko pomeranče, nebo citr...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jahodový sirup Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře