Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ječná mouka

Ječná mouka

Přidat na Pinterest
Vyrábí se z ječného zrna. To obsahuje velké množství sacharidů, bílkoviny, vitaminy B, E, minerální látky a neobsahuje lepek. Rozdíl mezi bílou a ječnou moukou se odráží v procesu výroby. U ječné mouky je zpracováno a mleto celé zrno. Můžeme ji přidávat do bílé mouky nebo zcela nahradit. Připravované pokrmy budou mít trochu jinou chuť než na kterou jsme běžně zvyklí. Použijeme ji do polévek, knedlíčků, omáček a krémů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Výborné plundrové koláčky - recept po babičce

Výborné plundrové koláčky - recept po babičce

Z másla a hladké mouky vypracujeme těsto, které vložíme do lednice ztuhnout (pozor, ne příliš tuhé - jde pa...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Ječná mouka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře