Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí mleté maso

Jehněčí mleté maso

Přidat na Pinterest
Při mletí jehněčího masa dbáme na to, aby maso neobsahovalo úlomky kostí a šlach. Maso meleme těsně před zpracováním, protože mleté skopové maso se snadno a rychle kazí. Do směsi mletého masa se přidává koření (sůl, pepř, majoránka a další), které podtrhují a zvýrazňují chuť.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zapečené jehněčí s těstovinami

Zapečené jehněčí s těstovinami

Na oleji opečeme cibuli doměkka, přidáme česnek a smažíme ještě minutu. Poté přidáme jehněčí mleté maso, os...

Jehněčí kuličky se zeleninou

Jehněčí kuličky se zeleninou

Smícháme mleté maso, strouhanku, vejce, sůl a pepř, polovinu nakrájené cibule a polovinu nasekané máty. Vyt...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jehněčí mleté maso Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře