Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí kuličky se zeleninou

Jehněčí kuličky se zeleninou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 55min , porce

520 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 21.0g bílkovin

Příprava

Smícháme mleté maso, strouhanku, vejce, sůl a pepř, polovinu nakrájené cibule a polovinu nasekané máty. Vytvoříme 8 kuliček a dáme na plech.
Zbylou polovinu cibule a brambory nakrájíme na měsíčky a přidáme na plech. Přidáme i nakrájenou cuketu a rajčátka vcelku. Zakápneme olivovým olejem.
Pečeme 40 minut na 200 °C.
Ještě teplé posypeme nastrouhanou fetou a nasekanou mátou.

Bulb Tip k receptu

Maso můžeme okořenit i oblíbeným kořením – u mě je to např. adžika.

sonizna

16. 10. 2015, Recept navštíven: 548x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí kuličky se zeleninou

Jehněčí kuličky se zeleninou

Smícháme mleté maso, strouhanku, vejce, sůl a pepř, polovinu nakrájené cibule a polovinu nasekané máty. Vyt...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí kuličky se zeleninou Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

17. 10. 2015, 12:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

19. 10. 2015, 20:01

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné

24. 10. 2015, 20:25

Jana Smidži
Restaurant_star
Opět mi v ingrediencích chybí jehněčí mleté maso

28. 10. 2015, 21:27

Přidat komentář

Facebook komentáře