Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušené jehněčí se zeleninou

Dušené jehněčí se zeleninou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 2h 10min
Celkový čas: 2h 25min , porce

1108 kalorií, 0.0g cukrů, 42.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky a opékáme ho 10 minut ze všech stran dozlatova na oleji. Poté maso vyjmeme.
Na výpeku z masa opékáme brambory a mrkev (oloupané a nakrájené na větší kusy).
Zalijeme pivem a promícháme.
Přidáme vývar, šalvěj a maso.
Dusíme asi 2 hodiny doměkka.
Osolíme, opepříme a vmícháme špenát.
Podáváme k pivu.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít také libovolné libové vepřové maso.

sonizna

10. 11. 2015, Recept navštíven: 550x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušené jehněčí se zeleninou

Dušené jehněčí se zeleninou

Maso nakrájíme na kostky a opékáme ho 10 minut ze všech stran dozlatova na oleji. Poté maso vyjmeme. Na vý...

Dušené jehněčí s tymiánem

Dušené jehněčí s tymiánem

Tymián a majoránku nasekáme, smícháme je s na jemno nakrájenou cibulí a česnekem a tabascem. Do této směsi ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušené jehněčí se zeleninou Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

10. 11. 2015, 11:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nemusi byt zle

16. 11. 2015, 10:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robila som to s bravčovým masom a chutilo dobre

23. 11. 2015, 11:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

29. 11. 2015, 17:45

Přidat komentář

Facebook komentáře