Dušené jehněčí se zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
2h 10min

Celkový čas

2h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

1108 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky a opékáme ho 10 minut ze všech stran dozlatova na oleji. Poté maso vyjmeme.
Na výpeku z masa opékáme brambory a mrkev (oloupané a nakrájené na větší kusy).
Zalijeme pivem a promícháme.
Přidáme vývar, šalvěj a maso.
Dusíme asi 2 hodiny doměkka.
Osolíme, opepříme a vmícháme špenát.
Podáváme k pivu.

Tip k receptu

Můžeme použít také libovolné libové vepřové maso.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 11. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobrý recept

10. 11. 2015, 11:26

Chybí obrázek
nemusi byt zle

16. 11. 2015, 10:51

Chybí obrázek
robila som to s bravčovým masom a chutilo dobre

23. 11. 2015, 11:32

Chybí obrázek
vyskúšam

29. 11. 2015, 17:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.