Dušené jehněčí se zeleninou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
2h 10min

Celkový čas

2h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

1108 kalorií
0.0g cukrů
42.0g tuků
22.0g bílkovin


Příprava

Maso nakrájíme na kostky a opékáme ho 10 minut ze všech stran dozlatova na oleji. Poté maso vyjmeme.
Na výpeku z masa opékáme brambory a mrkev (oloupané a nakrájené na větší kusy).
Zalijeme pivem a promícháme.
Přidáme vývar, šalvěj a maso.
Dusíme asi 2 hodiny doměkka.
Osolíme, opepříme a vmícháme špenát.
Podáváme k pivu.

Tip k receptu

Můžeme použít také libovolné libové vepřové maso.

přidejte na:
sonizna

10. 11. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept

palino 10. 11. 2015, 11:26

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
nemusi byt zle

katka16031 16. 11. 2015, 10:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
robila som to s bravčovým masom a chutilo dobre

Svetlana 23. 11. 2015, 11:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

hanka 29. 11. 2015, 17:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.