Dušené jehněčí se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
2h 10min
Celkový čas
2h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
1108
kalorií
0.0g
cukrů
42.0g
tuků
22.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na kostky a opékáme ho 10 minut ze všech stran dozlatova na oleji. Poté maso vyjmeme.
Na výpeku z masa opékáme brambory a mrkev (oloupané a nakrájené na větší kusy).
Zalijeme pivem a promícháme.
Přidáme vývar, šalvěj a maso.
Dusíme asi 2 hodiny doměkka.
Osolíme, opepříme a vmícháme špenát.
Podáváme k pivu.
Tip k receptu
Můžeme použít také libovolné libové vepřové maso.
sonizna10. 11. 2015
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.