Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušené jehněčí se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 10min 2h 25min
Nutriční hodnoty
1108 kalorií 0.0g cukrů 42.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na kostky a opékáme ho 10 minut ze všech stran dozlatova na oleji. Poté maso vyjmeme.
Na výpeku z masa opékáme brambory a mrkev (oloupané a nakrájené na větší kusy).
Zalijeme pivem a promícháme.
Přidáme vývar, šalvěj a maso.
Dusíme asi 2 hodiny doměkka.
Osolíme, opepříme a vmícháme špenát.
Podáváme k pivu.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít také libovolné libové vepřové maso.


Přidat na Pinterest
sonizna

10. 11. 2015, Recept navštíven: 823x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

10. 11. 2015, 11:26

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nemusi byt zle

16. 11. 2015, 10:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robila som to s bravčovým masom a chutilo dobre

23. 11. 2015, 11:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

29. 11. 2015, 17:45

Přidat komentář

Facebook komentáře