Čínská jehněčí směs se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
740
kalorií
9.0g
cukrů
55.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Jehněčí maso nakrájíme na nudličky a opečeme ho na oleji ve woku.
Vyjmeme ho a do výpeku dáme pórek nakrájený na kolečka, cibuli nakrájenou na měsíčky, baby karotku, papriky nakrájené na nudličky a zelené fazolky. Asi tři minuty restujeme.
Přidáme česnek nasekaný najemno a omáčku hoisin a restujeme ještě minutu.
Podáváme posypané petrželkou.
Tip k receptu
K podávání se hodí čínské nudle, rýžové nudle nebo rýže.
sonizna21. 01. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.