Čínská jehněčí směs se zeleninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

740 kalorií
9.0g cukrů
55.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Jehněčí maso nakrájíme na nudličky a opečeme ho na oleji ve woku.
Vyjmeme ho a do výpeku dáme pórek nakrájený na kolečka, cibuli nakrájenou na měsíčky, baby karotku, papriky nakrájené na nudličky a zelené fazolky. Asi tři minuty restujeme.
Přidáme česnek nasekaný najemno a omáčku hoisin a restujeme ještě minutu.
Podáváme posypané petrželkou.

Tip k receptu

K podávání se hodí čínské nudle, rýžové nudle nebo rýže.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
jahnacina je vyborná, aj tento recept

22. 01. 2016, 10:27

Chybí obrázek
vyzera byt velmi dobre jedlo

08. 03. 2016, 12:40

Chybí obrázek
dobre jedlo

23. 03. 2016, 19:46

Chybí obrázek
jahňacie maso a zelenina dokopy, vyborne

04. 11. 2016, 11:26

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.