Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čínská jehněčí směs se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
740 kalorií 9.0g cukrů 55.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Jehněčí maso nakrájíme na nudličky a opečeme ho na oleji ve woku.
Vyjmeme ho a do výpeku dáme pórek nakrájený na kolečka, cibuli nakrájenou na měsíčky, baby karotku, papriky nakrájené na nudličky a zelené fazolky. Asi tři minuty restujeme.
Přidáme česnek nasekaný najemno a omáčku hoisin a restujeme ještě minutu.
Podáváme posypané petrželkou.

Bulb Tip k receptu

K podávání se hodí čínské nudle, rýžové nudle nebo rýže.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 841x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahnacina je vyborná, aj tento recept

22. 01. 2016, 10:27

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera byt velmi dobre jedlo

08. 03. 2016, 12:40

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedlo

23. 03. 2016, 19:46

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahňacie maso a zelenina dokopy, vyborne

04. 11. 2016, 11:26

Přidat komentář

Facebook komentáře