Fazolky (zelené fazolové lusky)

Fazolky (zelené fazolové lusky)

Zelenina, původem z Ameriky, Číny a Indie. Jedná se o středně dlouhé, duté, sytě zelené válečky. Při jejich konzumaci se do našeho těla dostane hned několik důležitých a prospěšných látek. Pravidelným zařazením do jídelníčku budeme pozorovat zlepšení kvality našich nehtů, pleti a vlasů. Zvyšují imunitu organismu, mají močopudné účinky, tím podporují činnost ledvin a z našeho těla se tak odplavují toxické látky, celkově se budeme cítit klidnější, protože látky obsažené v zelených fazolkách také uklidňují nervy. Na druhou stranu se v nich vyskytují i látky, které by mohly působit na náš organismus negativně, proto je musíme vždy tepelně upravit, abychom tyto látky neutralizovali. Poté už použití nic nebrání a my můžeme tuto zeleninu přidávat jako přílohu k masu, do salátů, omáček.
přidejte na:

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.