Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Teplý salát s uzenou makrelou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 0min
Nutriční hodnoty
804 kalorií 0.0g cukrů 50.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Fazolky povaříme 4 minuty v osolené vodě. Poté je přelijeme studenou vodou.
Smícháme je se salátovými listy, nakrájenými kousky makrely a krutony.
Přelijeme je dresinkem který připravíme tak, že vyšleháme hořčici, olej a citrónovou kůru a šťávu.


Přidat na Pinterest
sonizna

05. 02. 2016, Recept navštíven: 745x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
neviem si predstavit tu chuť

05. 02. 2016, 10:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tak toto len vyskúšať

06. 02. 2016, 18:38

Přidat komentář

Facebook komentáře