Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hořčice z celých semen

Hořčice z celých semen

Přidat na Pinterest
Hustá pasta, barva se odvíjí od použitých přísad. Vyrobena z hořčičných semínek, další přísady jsou ocet, sůl, cukr, voda, mleté koření, bylinky. Má mírně ostrou chuť. Pokud je navíc přidáno chilli koření, je chuť pikantnější a hodí se ke studenému masu. Využijeme ji k dochucení studených pokrmů, dresingů, ale také třeba při nakládání sýra, tvorbě marinád ke grilovanému masu.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Kachna na fíkovo-houbovém lůžku

Kachna na fíkovo-houbovém lůžku

Kachní prsa použijeme s kůží, anebo můžeme použít i kachní stehna. Kachní maso tedy potřeme olejem, osolíme...

Lehký salát se „smažákem“

Lehký salát se „smažákem“

Eidam obalíme v mouce, ve vejci, poté zase v mouce, zase ve vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných lupín...

Teplý salát s uzenou makrelou

Teplý salát s uzenou makrelou

Fazolky povaříme 4 minuty v osolené vodě. Poté je přelijeme studenou vodou. Smícháme je se salátovými lis...

Kuřecí sendvič s rajčaty a žampiony

Kuřecí sendvič s rajčaty a žampiony

Kuřecí prsa podélně překrojíme, abychom získali 4 kusy. Ty osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Ke konci...

Bramborový hořčičný salát

Bramborový hořčičný salát

Brambory oloupeme, nakrájíme na větší kusy a uvaříme v osolené vodě doměkka. Smícháme olivový olej, hořči...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Hořčice z celých semen Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře