Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lehký salát se „smažákem“

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 25min
Nutriční hodnoty
1140 kalorií 13.0g cukrů 62.0g tuků 34.0g bílkovin

Příprava

Eidam obalíme v mouce, ve vejci, poté zase v mouce, zase ve vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných lupíncích. Smažíme na oleji dozlatova.
Připravíme si dresink – smícháme olivový olej, hořčici, sůl a pepř.
Zeleninu nakrájíme na kousky a rozdělíme ji na čtyři talíře. Poté je zastříkneme dresinkem a podáváme se smažákem.

Bulb Tip k receptu

Místo eidamu lze použít také mozzarelu nebo goudu.


Přidat na Pinterest
sonizna

15. 02. 2016, Recept navštíven: 673x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

15. 02. 2016, 11:57

Přidat komentář

Facebook komentáře