Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lehký salát se „smažákem“

Lehký salát se „smažákem“

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 25min
Nutriční hodnoty
1140 kalorií 13.0g cukrů 62.0g tuků 34.0g bílkovin

Příprava

Eidam obalíme v mouce, ve vejci, poté zase v mouce, zase ve vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných lupíncích. Smažíme na oleji dozlatova.
Připravíme si dresink – smícháme olivový olej, hořčici, sůl a pepř.
Zeleninu nakrájíme na kousky a rozdělíme ji na čtyři talíře. Poté je zastříkneme dresinkem a podáváme se smažákem.

Bulb Tip k receptu

Místo eidamu lze použít také mozzarelu nebo goudu.


sonizna

15. 02. 2016, Recept navštíven: 537x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

15. 02. 2016, 11:57

Přidat komentář

Facebook komentáře