Lehký salát se „smažákem“

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
5min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

1140 kalorií
13.0g cukrů
62.0g tuků
34.0g bílkovin


Příprava

Eidam obalíme v mouce, ve vejci, poté zase v mouce, zase ve vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných lupíncích. Smažíme na oleji dozlatova.
Připravíme si dresink – smícháme olivový olej, hořčici, sůl a pepř.
Zeleninu nakrájíme na kousky a rozdělíme ji na čtyři talíře. Poté je zastříkneme dresinkem a podáváme se smažákem.

Tip k receptu

Místo eidamu lze použít také mozzarelu nebo goudu.

přidejte na:
Chybí obrázek

15. 02. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborný recept

15. 02. 2016, 11:57

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.