Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sojové klíčky

Sojové klíčky

Přidat na Pinterest
Mladé výhonky sójových bobů. Krátké klíčky, bílé barvy. Běžně k prodeji v našich obchodech většinou v konzervách. Využijeme je při přípravě salátů a pokrmů vycházejících z asijských receptur. Chuťově nejsou příliš výrazné, ale ve spojení např. se sójovou omáčkou chutnají výtečně.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Salát se špenátem a provensálským kuřetem

Salát se špenátem a provensálským kuřetem

Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho ji opečeme na pánvi. Přidáme dvě lžíce oleje a kuřecí maso nakrájen...

Lehký salát se „smažákem“

Lehký salát se „smažákem“

Eidam obalíme v mouce, ve vejci, poté zase v mouce, zase ve vejci a nakonec v rozdrcených kukuřičných lupín...

Sojové klíčky s nivovým dressingem

Sojové klíčky s nivovým dressingem

Nivu nastrouháme a smícháme se smetanou. Necháme vychladit. Zeleninu očistíme a nakrájíme, dochutíme ol...

Pestrá zelenina s tofu

Pestrá zelenina s tofu

Tofu nakrájíme na kostičky, oloupeme česnek a prolisujeme k tofu. Citronovou kůru nasekáme na velmi jemné k...

Sójové výhonky s krevetami

Sójové výhonky s krevetami

Do hrnce nalijeme menší množství osolené vody, vložíme očištěné sójové výhonky a uvedeme do varu. 2 minuty ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sojové klíčky Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře