Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sojové klíčky s nivovým dressingem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

660 kalorií, 0.0g cukrů, 48.0g tuků, 46.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nivu nastrouháme a smícháme se smetanou. Necháme vychladit.

Zeleninu očistíme a nakrájíme, dochutíme olivovým olejem, solí a pepřem. Na závěr vmícháme sojové klíčky z konzervy. Přelijeme vychlazeným nivovým dresinkem.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s pečivem.

LUSYLIE

02. 10. 2013, Recept navštíven: 1944x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sojové klíčky s nivovým dressingem

Sojové klíčky s nivovým dressingem

Nivu nastrouháme a smícháme se smetanou. Necháme vychladit. Zeleninu očistíme a nakrájíme, dochutíme ol...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sojové klíčky s nivovým dressingem Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
T6ak toto jídlo nevím, zda by ho někdeo u nás jedl.

10. 12. 2014, 09:29

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klíčky nepoužívam ale raz treba aj to skúsiť

23. 11. 2015, 11:47

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskúšať

24. 11. 2015, 14:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trošku zaujímavé jedlo

14. 12. 2015, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře