Dušené telecí se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
764
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na malé tenké kousky. Zeleninu očistíme a oloupeme. Brambory a celer nakrájíme na plátky, mrkev, cibuli a pór na kolečka. Všechno osolíme, opepříme, opaprikujeme.
Do nádoby, kterou lze vodotěsně uzavřít, vložíme nejprve sádlo, pak střídavě vrstvu zeleniny a masa. Nepřilévá se žádná tekutina. Navrch položíme morkovou kost. Uzavřeme a vaříme v páře 2 hodiny.
Morkovou kost vyjmeme a jídlo podáváme ozdobené petrželkou.
11. 08. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.