Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Morková kost, morek

Morková kost, morek

Přidat na Pinterest

Pravá morková kost má silnou (až 1,5 cm) stěnu, uvnitř obsahuje morek, polotuhou hmotu. Morkové kosti se zpravidla užívají k přípravě vývarů a polévek, labužníci si pěkné a dobře nařezané kosti pečou. Z morku lze připravit knedlíčky do polévky, příp. jiné pochutiny.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Dušené telecí se zeleninou

Dušené telecí se zeleninou

Maso nakrájíme na malé tenké kousky. Zeleninu očistíme a oloupeme. Brambory a celer nakrájíme na plátky, mr...

Šunkové knedlíčky se sýrem

Šunkové knedlíčky se sýrem

Střídku z bílé veky zvlhčíme mlékem, vymačkáme, dáme do misky, přidáme rozsekanou šunku, nastrouhaný morek ...

Morkové knedlíčky

Morkové knedlíčky

Morek utřeme se solí a s muškátovým květem, přidáme strouhanku, petrželku, vejce a podle potřeby mléko. Dob...

Domácí hovězí vývar

Domácí hovězí vývar

Omyjeme maso a očistíme zeleninu, vše dáme do velkého hrnce (dávám do 9 litrového a postupným varem dojde k...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Morková kost, morek Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře