Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jelení steak

Jelení steak

Přidat na Pinterest
Jelení steak je plátek, který se řeže proti vláknům z většího kusu masa. Připravujeme jej na grilu nebo na pánvi. Typické je rychlé osmahnutí. Podle doby přípravy rozlišuje několik typů steaků. Od nepečeného přes středně propečený až k úplně propečenému masu. Čím je doba kratší, tím je maso šťavnatější. Jako příloha jsou vynikající brambory zelenina, těstoviny.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jelení steaky ve fíkové omáčce

Jelení steaky ve fíkové omáčce

Ružičkový kel očistíme a povaríme v osolenej vode asi 15 minút. Do vody pridáme asi 10 gr masla. Dve figy r...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jelení steak Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře