Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kachna divoká

Kachna divoká

Přidat na Pinterest
Patří mezi vodní pernatou zvěřinu (žije ve volné přírodě a je lovena). Maso má málo tučné s jemnou strukturou, má osobitou chuť a vůni. Barva masa je až hnědočervená, tmavší, než bývá maso kachny domestikované. Obsahuje méně živočišného škrobu a proto se nechává před kuchyňskou úpravu odležet nebo se nakládá do mořidel.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Divoká kačena na tyrolský způsob

Divoká kačena na tyrolský způsob

Očistenú kačicu vypitveme, jemné chĺpky opálime, umyjeme ju, osolíme z vonku aj znútra, naplníme očistenými...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kachna divoká Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře