Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Divoká kačena na tyrolský způsob

Divoká kačena na tyrolský způsob

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
10974 kalorií 120.0g cukrů 86.0g tuků 378.0g bílkovin

Příprava

Očistenú kačicu vypitveme, jemné chĺpky opálime, umyjeme ju, osolíme z vonku aj znútra, naplníme očistenými, umytými jabĺčkami. Na másle opražíme očistenú koreňovú zeleninu pokrájanú na kolieska, pridáme koreniny, zalejeme vriacou vodou, vložíme kačicu a v rúre upečieme do mäkka. Pri pečení podlievame vlastnou šťavou a podľa potreby podlievame horúcou vodou. Mäkkú kačicu vyberieme, šťavu zaprášime múkou, podusíme, podlejeme vodou, pridáme džem, cukor, podľa chuti osolíme, podlejeme červeným vínom a necháme zovrieť. Nakoniec šťavu precedíme na mäso pokrájané na porcie.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s dusenou ryžou. Divu kačicu môžeme nahradiť domácou, ale už to není ono. Domácu kačku pripravujeme inak.


Jozef

29. 10. 2010, Recept navštíven: 4657x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kačka urobená na tento spôsob je fantastická

12. 12. 2016, 11:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jeden z dobrých receptov ako chutne pripraviť kačku

12. 06. 2017, 09:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept, len zohnať tu divú kačku

03. 09. 2017, 20:12

Přidat komentář

Facebook komentáře