Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kikkoman

Kikkoman

Přidat na Pinterest
Sójová omáčka je vyrobená přírodně - fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sójové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost. Při fermentaci se štěpí bílkoviny, sacharidy a tuky. Také ale vzniká vitamín B12 a další látky, které obsahuje pouze maso. Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje sójová omáčka kolem 150 - 250 senzoricky aktivních chuťových složek a neobsahuje žádné konzervační látky ani glutamáty. Má jemnou a vyváženou chuť. Vyznačuje se světlehnědou barvou, zemitou vůní.
Dnes je sójová omáčka v běžné kuchyni používána jako zvýrazňovač chuti nebo dochucující přísada. Omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně. Výborná je na marinování a minutky.

    Fotogalerie

    Nahrát vlastní fotografie
    Polární treska

    Polární treska

    Filet tresky osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou Kikkoman a v páře pošírujeme cca 6 minut, poté ryb...

    Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kikkoman Link-arrow
    Jak na kynuté těsto

    Jak na kynuté těsto

    Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
    Salátové zálivky

    Salátové zálivky

    Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
    Objevte batáty

    Objevte batáty

    Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
    Výživa dětí po 2. roce života

    Výživa dětí po 2. roce života

    Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
    Velikonoce a tradiční pokrmy

    Velikonoce a tradiční pokrmy

    Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

    Přidat komentář

    Facebook komentáře