Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Polární treska

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
18min 33min
Nutriční hodnoty
199 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Filet tresky osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou Kikkoman a v páře pošírujeme cca 6 minut, poté rybu zabalíme do banánového listu a propíchneme napichovátkem. Zázvor nakrájíme na slabé plátky a povaříme cca 5 minut v osolené vodě, poté vložíme oloupanou bílou ředkev a vaříme cca 5 minut. Před servírováním můžeme ředkev dozdobit nakládaným zázvorem a řeřichou. Chřest a zelené fazole očistíme, orestujeme na oleji a zalijeme „vývarem“ z vody ve které jsme pošírovali ředkev, 2 minuty povaříme a servírujeme.


Přidat na Pinterest
Havlíček

11. 02. 2013, Recept navštíven: 2140x

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ak budu suroviny da sa aj vyskúšat

12. 03. 2016, 19:20

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
azda to bude dobree

11. 09. 2016, 18:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavy recept, vyskúšam

08. 02. 2017, 11:43

Přidat komentář

Facebook komentáře