Polární treska
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
18min
Celkový čas
33min
Porce
Nutriční hodnoty
199
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Filet tresky osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou Kikkoman a v páře pošírujeme cca 6 minut, poté rybu zabalíme do banánového listu a propíchneme napichovátkem. Zázvor nakrájíme na slabé plátky a povaříme cca 5 minut v osolené vodě, poté vložíme oloupanou bílou ředkev a vaříme cca 5 minut. Před servírováním můžeme ředkev dozdobit nakládaným zázvorem a řeřichou. Chřest a zelené fazole očistíme, orestujeme na oleji a zalijeme „vývarem“ z vody ve které jsme pošírovali ředkev, 2 minuty povaříme a servírujeme.
Havlíček11. 02. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.