Polární treska

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
18min

Celkový čas

33min

Porce


Nutriční hodnoty

199 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Filet tresky osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou Kikkoman a v páře pošírujeme cca 6 minut, poté rybu zabalíme do banánového listu a propíchneme napichovátkem. Zázvor nakrájíme na slabé plátky a povaříme cca 5 minut v osolené vodě, poté vložíme oloupanou bílou ředkev a vaříme cca 5 minut. Před servírováním můžeme ředkev dozdobit nakládaným zázvorem a řeřichou. Chřest a zelené fazole očistíme, orestujeme na oleji a zalijeme „vývarem“ z vody ve které jsme pošírovali ředkev, 2 minuty povaříme a servírujeme.

přidejte na:
Havlíček

11. 02. 2013

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
ak budu suroviny da sa aj vyskúšat

12. 03. 2016, 19:20

Chybí obrázek
azda to bude dobree

11. 09. 2016, 18:06

Chybí obrázek
zaujímavy recept, vyskúšam

08. 02. 2017, 11:43

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.