Polární treska

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
18min

Celkový čas

33min

Porce


Nutriční hodnoty

199 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Filet tresky osolíme, opepříme, pokapeme sojovou omáčkou Kikkoman a v páře pošírujeme cca 6 minut, poté rybu zabalíme do banánového listu a propíchneme napichovátkem. Zázvor nakrájíme na slabé plátky a povaříme cca 5 minut v osolené vodě, poté vložíme oloupanou bílou ředkev a vaříme cca 5 minut. Před servírováním můžeme ředkev dozdobit nakládaným zázvorem a řeřichou. Chřest a zelené fazole očistíme, orestujeme na oleji a zalijeme „vývarem“ z vody ve které jsme pošírovali ředkev, 2 minuty povaříme a servírujeme.

přidejte na:
Havlíček

11. 02. 2013

Tento recept vaří šéfkuchař v restauraci AvantGarde

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ak budu suroviny da sa aj vyskúšat

majka 12. 03. 2016, 19:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
azda to bude dobree

Svetlana 11. 09. 2016, 18:06

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavy recept, vyskúšam

palino 08. 02. 2017, 11:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

dušanka 24. 07. 2019, 09:36

Přidat komentář