Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Treska

Treska

Přidat na Pinterest
Jedná se o mořskou rybu, která je nazývána „haddock“ a váží od jednoho kila do tří kil. Tresčí maso má velmi nízký obsah tuku, je chutné a má jemnou a pevnou texturu. Čerstvá je vhodná pro úpravu vcelku i ve formě steaků či filet. V našich podmínkách je běžně k dostání zamražená treska nebo také uzená treska. Její úprava je stejná jako u čerstvé tresky. Dá se připravit na všechny možné způsoby – pečeme, smažíme, dusíme nebo grilujeme.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Paella

Paella

Všechnu zeleninu nakrájíme najemno. Rybí filety nakrájíme na kousky a spolu s krevetami a langustami opeč...

Fish and chips

Fish and chips

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Pečeme 25 minut po...

Bramborový koláč s krevetami

Bramborový koláč s krevetami

Brambory nakrájíme na plátky a uvaříme je v osolené vodě doměkka. Poté je scedíme, smícháme je s crème fraî...

Salát z tresky a krevet

Salát z tresky a krevet

Filetu tresky a krevety dusíme na troše vody asi 4 minuty. Po vytažení by mělo být vše již hotové – nebudem...

Kořeněná singapurská ryba

Kořeněná singapurská ryba

Chilli papričky, šalotku i česnek nakrájíme na jemno. Zázvor nastrouháme. Smícháme to dohromady a přidáme s...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Treska Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře