Fish and chips

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

6856 kalorií
4.0g cukrů
540.0g tuků
188.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Pečeme 25 minut pod grilem.
Bílky našleháme vidličkou, smícháme je s pivem a moukou. Připravili jsme si těstíčko.
Filety nakrájíme na kousky o velikosti 10x2 cm. Osolíme a opepříme je a smažíme na oleji dozlatova.
Filety podáváme s bramborem a majonézou.

Tip k receptu

Slavné anglické fish and chips se podávájí ještě zakápnuté octem.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
recept dobrý

18. 06. 2019, 10:45

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.