Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fish and chips

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
6856 kalorií 4.0g cukrů 540.0g tuků 188.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Pečeme 25 minut pod grilem.
Bílky našleháme vidličkou, smícháme je s pivem a moukou. Připravili jsme si těstíčko.
Filety nakrájíme na kousky o velikosti 10x2 cm. Osolíme a opepříme je a smažíme na oleji dozlatova.
Filety podáváme s bramborem a majonézou.

Bulb Tip k receptu

Slavné anglické fish and chips se podávájí ještě zakápnuté octem.


Přidat na Pinterest
sonizna

02. 02. 2016, Recept navštíven: 625x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře