Fish and chips
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
6856
kalorií
4.0g
cukrů
540.0g
tuků
188.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Pečeme 25 minut pod grilem.
Bílky našleháme vidličkou, smícháme je s pivem a moukou. Připravili jsme si těstíčko.
Filety nakrájíme na kousky o velikosti 10x2 cm. Osolíme a opepříme je a smažíme na oleji dozlatova.
Filety podáváme s bramborem a majonézou.
Tip k receptu
Slavné anglické fish and chips se podávájí ještě zakápnuté octem.
sonizna02. 02. 2016
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.