Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zdravé fish & chips

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 45min
Nutriční hodnoty
424 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky či chipsy – jak máme rádi. Naskládáme je na plech a zalijeme olejem. Osolíme. Pečeme 40 minut na 200 °C.
Rybu osolíme, zastříkneme citrónovou šťávou a pečeme 10 minut. Poté posypeme petrželkou a citrónovou šťávou a ještě 5 minut pečeme.
Kapary nakrájíme najemno, smícháme s jogurtem a zbylou petrželkou, zastříkneme citrónovou šťávou.
Rybu podáváme s brambory a kaparovým dipem, se skrojky citrónu.

Bulb Tip k receptu

Kalorická hodnota této zdravé verze britské pochoutky je na jednu porci: 1562 kJ, 35 g bílkoviny, 41 g sacharidy, 9 g tuk, 3 g vláknina.


Přidat na Pinterest
sonizna

01. 12. 2015, Recept navštíven: 782x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskúšam

01. 12. 2015, 16:04

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super, zdravou variantu vždy ráda přivítám

01. 12. 2015, 18:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre a zdrave

04. 12. 2015, 20:52

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre chipsy, zdrave

02. 03. 2017, 15:40

Přidat komentář

Facebook komentáře