Salát z tresky a krevet
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
25min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1196
kalorií
6.0g
cukrů
39.0g
tuků
117.0g
bílkovin
Příprava
Filetu tresky a krevety dusíme na troše vody asi 4 minuty. Po vytažení by mělo být vše již hotové – nebudeme to dále tepelně zpracovávat.
Uvařené krevety smícháme s bramborovou kaší a většinou pažitky, citrónovou kůrou a osolíme, opepříme. Necháme 10 minut vychladit ve formičkách na muffiny.
Do každé formičky poté vyklepneme jedno vejce, posypeme strouhankou. Zastříkneme trochou olivového oleje. Pečeme 25 minut.
Fazolky 4 minuty povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme a zastříkneme zbývajícím olejem.
Muffinovou směs vyklopíme na talíř, zastříkneme olejem, octem a posypeme pažitkou. Obložíme cherry rajčátky a fazolkami.
Tip k receptu
Jedna porce obsahuje 1392 kJ, 34 g bílkovin, 20 g sacharidů, 14 g tuku, 2 g vlákniny.
sonizna11. 01. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenziMarcianto 14. 01. 2016, 18:38
© 2024, Railsformers s.r.o.