Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Salát z tresky a krevet

Salát z tresky a krevet

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 55min
Nutriční hodnoty
1196 kalorií 6.0g cukrů 39.0g tuků 117.0g bílkovin

Příprava

Filetu tresky a krevety dusíme na troše vody asi 4 minuty. Po vytažení by mělo být vše již hotové – nebudeme to dále tepelně zpracovávat.
Uvařené krevety smícháme s bramborovou kaší a většinou pažitky, citrónovou kůrou a osolíme, opepříme. Necháme 10 minut vychladit ve formičkách na muffiny.
Do každé formičky poté vyklepneme jedno vejce, posypeme strouhankou. Zastříkneme trochou olivového oleje. Pečeme 25 minut.
Fazolky 4 minuty povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme a zastříkneme zbývajícím olejem.
Muffinovou směs vyklopíme na talíř, zastříkneme olejem, octem a posypeme pažitkou. Obložíme cherry rajčátky a fazolkami.

Bulb Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 1392 kJ, 34 g bílkovin, 20 g sacharidů, 14 g tuku, 2 g vlákniny.


sonizna

11. 01. 2016, Recept navštíven: 635x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
trošku dlhšia príprava ale stojí za to

12. 01. 2016, 11:55

Marcianto
Restaurant_star
Majko, vy jste vyzkoušela, nebo se vám jenom líbí napsaný recept bez fota?

14. 01. 2016, 17:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšaný recept a celkom dobrý

18. 01. 2016, 10:47

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát zaujímavý, chutí dobre

13. 02. 2017, 12:22

Přidat komentář

Facebook komentáře