Salát z tresky a krevet

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
25min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

1196 kalorií
6.0g cukrů
39.0g tuků
117.0g bílkovin


Příprava

Filetu tresky a krevety dusíme na troše vody asi 4 minuty. Po vytažení by mělo být vše již hotové – nebudeme to dále tepelně zpracovávat.
Uvařené krevety smícháme s bramborovou kaší a většinou pažitky, citrónovou kůrou a osolíme, opepříme. Necháme 10 minut vychladit ve formičkách na muffiny.
Do každé formičky poté vyklepneme jedno vejce, posypeme strouhankou. Zastříkneme trochou olivového oleje. Pečeme 25 minut.
Fazolky 4 minuty povaříme v osolené vodě, poté ihned zchladíme a zastříkneme zbývajícím olejem.
Muffinovou směs vyklopíme na talíř, zastříkneme olejem, octem a posypeme pažitkou. Obložíme cherry rajčátky a fazolkami.

Tip k receptu

Jedna porce obsahuje 1392 kJ, 34 g bílkovin, 20 g sacharidů, 14 g tuku, 2 g vlákniny.

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 01. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
trošku dlhšia príprava ale stojí za to

12. 01. 2016, 11:55

Chybí obrázek
Majko, vy jste vyzkoušela, nebo se vám jenom líbí napsaný recept bez fota?

14. 01. 2016, 17:38

Chybí obrázek
vyskúšaný recept a celkom dobrý

18. 01. 2016, 10:47

Chybí obrázek
šalát zaujímavý, chutí dobre

13. 02. 2017, 12:22

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.