Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kladenská pečeně

Kladenská pečeně

Přidat na Pinterest

Masná specialita, jejímž základem je tepelně opracovaná nakořeněná a nasolená vepřová pečeně bez tukového krytí v upraveném tvaru. K dostání je jak vcelku vakuově balená, tak krájená běžně mezi jinými salámovými výrobky.  Oblíbená je především ve studené kuchyni na pečivo, do salámových mís, na obložené chlebíčky apod.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Zapečené kari špagety

Zapečené kari špagety

Špagety uvaříme ve slané vodě, slijeme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na 4 hromádky. Do zapékací ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kladenská pečeně Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře