Masná specialita, jejímž základem je tepelně opracovaná nakořeněná a nasolená vepřová pečeně bez tukového krytí v upraveném tvaru. K dostání je jak vcelku vakuově balená, tak krájená běžně mezi jinými salámovými výrobky. Oblíbená je především ve studené kuchyni na pečivo, do salámových mís, na obložené chlebíčky apod.
Fotogalerie
Nahrát vlastní fotografie
Zapečené kari špagety
Špagety uvaříme ve slané vodě, slijeme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na 4 hromádky. Do zapékací ...


Jak na kynuté těsto
Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky
Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty
Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života
Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně klesá potřeba jídla, někdy ...