Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečené kari špagety

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 5min
Celkový čas: 1h 20min , porce

1480 kalorií, 0.0g cukrů, 31.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Špagety uvaříme ve slané vodě, slijeme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na 4 hromádky. Do zapékací mísy rozprostřeme hromádku špaget, rozložíme plátky z poloviny uzeniny, další vrstvy tvoří špagety, polovina sýra, špagety, zbytek uzeniny, špagety a povrch tvoří sýr a máslo. Zapečeme asi 45 min.

Mall

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1789x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečené kari špagety

Zapečené kari špagety

Špagety uvaříme ve slané vodě, slijeme, propláchneme studenou vodou a rozdělíme na 4 hromádky. Do zapékací ...

Zapečené kapustičky s bramborem a uzeným

Zapečené kapustičky s bramborem a uzeným

Brambory uvaříme ve slupce doměkka a nakrájíme na větší plátky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibu...

Zapečené kapustičky s uzeným masem a sýrem

Zapečené kapustičky s uzeným masem a sýrem

Růžičkovou kapustu očistíme, omyjeme a vložíme do vroucí osolené vody. Uvaříme do měkka, scedíme a necháme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečené kari špagety Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špagetysu velmi dobre

26. 11. 2016, 17:32

Přidat komentář

Facebook komentáře