Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Klokaní maso

Klokaní maso

Přidat na Pinterest
Původem z Austrálie a přilehlých oblastí. Při shánění a nákupu masa nás nesmí překvapit vyšší cena a dostupnost. Jedná se o velice kvalitní maso, obsahuje malé procento tuků a cholesterolu. Jeho chuť je lehce nasládlá, tuhostí připomíná hovězí. Můžeme jej připravovat jako steaky, grilovat, péct, dusit. Jako příloha se báječně hodí lehlá zelenina, zeleninový salát.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou

Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou

Klokaní svíčkovou zlehka rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Maso opepříme nahrubo mletými pepři. Do oleje vm...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Klokaní maso Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře