Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kofola

Kofola

Přidat na Pinterest
Nealkoholický sycený nápoj, vyrábí se v České a Slovenské republice a také v Maďarsku. První recept na tuto oblíbenou sodovku obsahoval základní ingredienci a to kofein, který vznikal jako přebytek při pražení kávy a tak se hledala možnost jeho využití. Dnešní hlavní přísadou je sirup Kofa, který se skládá z mnoha dalších ingrediencí mnoha chutí. Obsahuje méně cukru, ale také méně kofeinu než konkurenční značky. I přes to, že je na trhu velká konkurence (zejména pak Coca-Cola), oblíbená Kofola si ponechává své prvenství v jedinečné a lahodné chuti, která osvěží a je méně finančně náročná. Nejlépe chutná vychlazená.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Bůček pečený na kofole

Bůček pečený na kofole

Nakrojíme kůži bůčku na diamanty a orestujeme na grilu. Dáme do nálevu se všemi ingrediencemi a v gastro-ná...

Perníková buchta z kofoly

Perníková buchta z kofoly

Všechny suroviny promícháme v míse. Přidáme Kofolu a ještě jednou důkladně zamícháme. Umíchané těsto nalije...

Černá vdova

Černá vdova

Všechny ingredience by měly být vychlazené. Do sklenice vlijeme rum, víno a Kofolu. Promícháme, přidáme led...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kofola Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře