Bůček pečený na kofole

Obtížnost

Čas přípravy

40min
Čas vaření
3h 30min

Celkový čas

4h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

13580 kalorií
170.0g cukrů
411.0g tuků
415.0g bílkovin


Příprava

Nakrojíme kůži bůčku na diamanty a orestujeme na grilu. Dáme do nálevu se všemi ingrediencemi a v gastro-nádobě pod alobalem pečeme cca 2,5 hodin na 135°C. Potom sundáme alobal a pečeme další půl hodiny.
Výpek přecedíme a zredukujeme. Turbo tyčovým mixérem zahustíme petrželí a mrkví.
Na petrželové pyré: nakrájíme petržel na malé kostky. Uvaříme v malém množství vody do měkka, než se skoro všechna voda vyvaří. Rozmixujeme v mixéru, zjemníme máslem a dochutíme. Nakrájíme mrkev a ředkev. Společně s baby hráškem orestujeme na olivovém oleji.

Před podáváním nakrájíme bůček na úhledné obdélníky. Orestujeme ze všech stran a dáme ohřát do trouby na 5 minut.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 01. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Nevím jaké budou ohlasy, ale mně to moc nechutnalo. Je tam moc chutí najednou.
Přidané ingredience: z receptu

22. 01. 2013, 18:51

Chybí obrázek
príliš vela ingrediencii

06. 03. 2016, 19:42

Chybí obrázek
cela chuti a kofola velmi nam to nechutnalo

12. 03. 2016, 19:30

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.