Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bůček pečený na kofole

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 30min 4h 10min
Nutriční hodnoty
13580 kalorií 170.0g cukrů 411.0g tuků 415.0g bílkovin

Příprava

Nakrojíme kůži bůčku na diamanty a orestujeme na grilu. Dáme do nálevu se všemi ingrediencemi a v gastro-nádobě pod alobalem pečeme cca 2,5 hodin na 135°C. Potom sundáme alobal a pečeme další půl hodiny.
Výpek přecedíme a zredukujeme. Turbo tyčovým mixérem zahustíme petrželí a mrkví.
Na petrželové pyré: nakrájíme petržel na malé kostky. Uvaříme v malém množství vody do měkka, než se skoro všechna voda vyvaří. Rozmixujeme v mixéru, zjemníme máslem a dochutíme. Nakrájíme mrkev a ředkev. Společně s baby hráškem orestujeme na olivovém oleji.

Před podáváním nakrájíme bůček na úhledné obdélníky. Orestujeme ze všech stran a dáme ohřát do trouby na 5 minut.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

18. 01. 2013, Recept navštíven: 1889x


Přidat recenzi
Dessyna
Restaurant_star
Nevím jaké budou ohlasy, ale mně to moc nechutnalo. Je tam moc chutí najednou.
Přidané ingredience: z receptu

22. 01. 2013, 18:51

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
príliš vela ingrediencii

06. 03. 2016, 19:42

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cela chuti a kofola velmi nam to nechutnalo

12. 03. 2016, 19:30

Přidat komentář

Facebook komentáře