Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený bůček na zelí

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Zelí propereme, necháme okapat a dochutíme cukrem a solí. Rozprostřeme na dno pekáče. Na zelí klademe osolený, opepřený a nakmínovaný bůček. Úplně nahoru pak naskládáme na kolečka nakrájenou červenou cibuli a šalotky. Pečeme, dokud není maso měkké. Podáváme s knedlíkem nebo jen tak k pivu a chlebu.


Přidat na Pinterest
Tatiana

17. 09. 2011, Recept navštíven: 8142x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tento recept a je výborný

15. 11. 2015, 13:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedcený velmi dobrý bočik, šťavnatý

08. 05. 2016, 19:10

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 05. 2016, 15:17

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je jednoduchý , velmi dobrý, chutný bôčik

21. 04. 2017, 12:48

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pečený bôčik s kapustou je to pochuťka

27. 05. 2017, 19:40

Přidat komentář

Facebook komentáře