Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečený bůček na zelí

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zelí propereme, necháme okapat a dochutíme cukrem a solí. Rozprostřeme na dno pekáče. Na zelí klademe osolený, opepřený a nakmínovaný bůček. Úplně nahoru pak naskládáme na kolečka nakrájenou červenou cibuli a šalotky. Pečeme, dokud není maso měkké. Podáváme s knedlíkem nebo jen tak k pivu a chlebu.

Tatiana

17. 09. 2011, Recept navštíven: 7042x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Marináda na pečený bůček

Marináda na pečený bůček

Všechny ingredience smícháme dohromady (včetně česneku utřeného se solí) a potřeme tím vepřový bok. Necháme...

Pomalu pečený bůček

Pomalu pečený bůček

Troubu rozehřejeme na 220°C. Do pekáčku vložíme bůžek (můžeme nařezat kůži i sádlo pod ní, aby se vše hezky...

Pečený bůček na zelí

Pečený bůček na zelí

Zelí propereme, necháme okapat a dochutíme cukrem a solí. Rozprostřeme na dno pekáče. Na zelí klademe osole...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečený bůček na zelí Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím tento recept a je výborný

15. 11. 2015, 13:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedcený velmi dobrý bočik, šťavnatý

08. 05. 2016, 19:10

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 05. 2016, 15:17

Přidat komentář

Facebook komentáře