Pečený bůček na zelí
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Zelí propereme, necháme okapat a dochutíme cukrem a solí. Rozprostřeme na dno pekáče. Na zelí klademe osolený, opepřený a nakmínovaný bůček. Úplně nahoru pak naskládáme na kolečka nakrájenou červenou cibuli a šalotky. Pečeme, dokud není maso měkké. Podáváme s knedlíkem nebo jen tak k pivu a chlebu.
Tatiana17. 09. 2011
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 15. 11. 2015, 13:52

katka16031 08. 05. 2016, 19:10

Svetlana 10. 05. 2016, 15:17

hanka 21. 04. 2017, 12:48

majka 27. 05. 2017, 19:40
© 2022, Railsformers, s.r.o.