Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bůček

Bůček

Přidat na Pinterest
Představuje poměrně tučnou část vepřového masa.Střídají se v něm svaloviny a tukové tkáně. Více svaloviny obsahuje přední část bůčku. Bůček se především peče. Mezi vrstvami svaloviny a tuku se mohou udělat kapsy pro nadívání. Na trhu je v prodeji syrový, vařený i uzený. 

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Bůček plněný kysaným zelím

Bůček plněný kysaným zelím

Bůček omyjeme, osolíme a opepříme ze všech stran. Do kůže uděláme několik zářezů – osolíme maso i v nich. ...

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kos...

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Vepřový bůček se sójovo-jablkovou marinádou

Vepřový bůček podle chuti buď nakrájíme na plátky nebo necháme vcelku. Smícháme džus, sójovou omáčku a třti...

Mortadela s mraženou zeleninou

Mortadela s mraženou zeleninou

Bůček pomeleme spolu se stroužky česneku, mraženou zeleninou (hrách, kukuřice, mrkev, petržel, paprika), v...

Bůček se zeleninou

Bůček se zeleninou

Zeleninu uvaříme ve kuřecím vývaru do měkka (místo vývaru můžeme použít i kostku slepičího bujonu). Uvaře...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Bůček Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře