Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

4956 kalorií, 2.0g cukrů, 100.0g tuků, 215.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kostičky, smícháme ho s vejcem, pivem a nasekanými bylinkami. Přidáme namočené housky a promícháme. Osolíme a opepříme.
Vepřový bůček nařízneme na kůži na kostičky a prosolíme a opepříme.
Poté ho nařízneme tak, abychom udělali kapsu – a tu naplníme nádivkou.
Pečeme na 180 °C asi 2 hodiny. Průběžně přeléváme výpekem.

sonizna

19. 02. 2016, Recept navštíven: 364x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kos...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne chutovo

19. 02. 2016, 19:17

Přidat komentář

Facebook komentáře