Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
4956
kalorií
2.0g
cukrů
100.0g
tuků
215.0g
bílkovin
Příprava
Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kostičky, smícháme ho s vejcem, pivem a nasekanými bylinkami. Přidáme namočené housky a promícháme. Osolíme a opepříme.
Vepřový bůček nařízneme na kůži na kostičky a prosolíme a opepříme.
Poté ho nařízneme tak, abychom udělali kapsu – a tu naplníme nádivkou.
Pečeme na 180 °C asi 2 hodiny. Průběžně přeléváme výpekem.
19. 02. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.