Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 30min
Nutriční hodnoty
4956 kalorií 2.0g cukrů 100.0g tuků 215.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kostičky, smícháme ho s vejcem, pivem a nasekanými bylinkami. Přidáme namočené housky a promícháme. Osolíme a opepříme.
Vepřový bůček nařízneme na kůži na kostičky a prosolíme a opepříme.
Poté ho nařízneme tak, abychom udělali kapsu – a tu naplníme nádivkou.
Pečeme na 180 °C asi 2 hodiny. Průběžně přeléváme výpekem.


Přidat na Pinterest
sonizna

19. 02. 2016, Recept navštíven: 546x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne chutovo

19. 02. 2016, 19:17

Přidat komentář

Facebook komentáře