Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

4956 kalorií
2.0g cukrů
100.0g tuků
215.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kostičky, smícháme ho s vejcem, pivem a nasekanými bylinkami. Přidáme namočené housky a promícháme. Osolíme a opepříme.
Vepřový bůček nařízneme na kůži na kostičky a prosolíme a opepříme.
Poté ho nařízneme tak, abychom udělali kapsu – a tu naplníme nádivkou.
Pečeme na 180 °C asi 2 hodiny. Průběžně přeléváme výpekem.

přidejte na:
sonizna

19. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
majka
vyborne chutovo

19. 02. 2016, 19:17

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.