Bůček s nádivkou z bylinek a černého piva

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

4956 kalorií
2.0g cukrů
100.0g tuků
215.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si připravíme nádivku – housky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Uzené maso nakrájíme na kostičky, smícháme ho s vejcem, pivem a nasekanými bylinkami. Přidáme namočené housky a promícháme. Osolíme a opepříme.
Vepřový bůček nařízneme na kůži na kostičky a prosolíme a opepříme.
Poté ho nařízneme tak, abychom udělali kapsu – a tu naplníme nádivkou.
Pečeme na 180 °C asi 2 hodiny. Průběžně přeléváme výpekem.

přidejte na:
sonizna

19. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne chutovo

majka 19. 02. 2016, 19:17

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
je to veľmi dobrý recept

palino 05. 09. 2019, 18:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborný bôčik

hanka 11. 10. 2019, 10:34

Přidat komentář