Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bůček plněný kysaným zelím

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2h 30min
Celkový čas: 3h 0min , porce

7432 kalorií, 0.0g cukrů, 39.0g tuků, 337.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bůček omyjeme, osolíme a opepříme ze všech stran. Do kůže uděláme několik zářezů – osolíme maso i v nich.
Slaninu nasekáme na kostičky, zelí necháme okapat a pak ho překrájíme. Obojí smícháme se lžickou anýzu, dvěmi utřenými stroužky česneku a lžičkou kmínu.
V bůčku vyřízneme kapsu, kterou naplníme ochuceným zelím. Špejlí uzavřeme a dáme na plech kůží nahoru. Posypeme zbývajícím kmínem a anýzem a podlijeme trochou vody.
Do pekáčku přidáme cibulky a celé oloupané stroužky česneku.
Pečeme na 2,5 hodiny 200 °C.

sonizna

23. 02. 2016, Recept navštíven: 800x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bůček plněný kysaným zelím

Bůček plněný kysaným zelím

Bůček omyjeme, osolíme a opepříme ze všech stran. Do kůže uděláme několik zářezů – osolíme maso i v nich. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bůček plněný kysaným zelím Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam toto jedllo, je velmi dobre a chutné

23. 02. 2016, 19:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

24. 02. 2016, 10:26

Marcianto
Restaurant_star
Podle mě recept vůbec neodpovídá fotografii. Autorka popisuje bůček vcelku, do kterého vyřízne kapsu naplněnou zelím a na obrázku jsou přitom kousky nějakého masa obaleného v anglické slanině, pokud mě zrak neklame. Myslím si, že by ji tento recept neměl být uznán.
Přidané ingredience: bůček

04. 04. 2016, 18:16

Přidat komentář

Facebook komentáře