Bůček plněný kysaným zelím
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
2h 30min
Celkový čas
3h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
7432
kalorií
0.0g
cukrů
39.0g
tuků
337.0g
bílkovin
Příprava
Bůček omyjeme, osolíme a opepříme ze všech stran. Do kůže uděláme několik zářezů – osolíme maso i v nich.
Slaninu nasekáme na kostičky, zelí necháme okapat a pak ho překrájíme. Obojí smícháme se lžickou anýzu, dvěmi utřenými stroužky česneku a lžičkou kmínu.
V bůčku vyřízneme kapsu, kterou naplníme ochuceným zelím. Špejlí uzavřeme a dáme na plech kůží nahoru. Posypeme zbývajícím kmínem a anýzem a podlijeme trochou vody.
Do pekáčku přidáme cibulky a celé oloupané stroužky česneku.
Pečeme na 2,5 hodiny 200 °C.
23. 02. 2016
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: bůček
Marcianto 04. 04. 2016, 20:16
© 2024, Railsformers s.r.o.