Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bůček plněný kysaným zelím

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 3h 0min
Nutriční hodnoty
7432 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 337.0g bílkovin

Příprava

Bůček omyjeme, osolíme a opepříme ze všech stran. Do kůže uděláme několik zářezů – osolíme maso i v nich.
Slaninu nasekáme na kostičky, zelí necháme okapat a pak ho překrájíme. Obojí smícháme se lžickou anýzu, dvěmi utřenými stroužky česneku a lžičkou kmínu.
V bůčku vyřízneme kapsu, kterou naplníme ochuceným zelím. Špejlí uzavřeme a dáme na plech kůží nahoru. Posypeme zbývajícím kmínem a anýzem a podlijeme trochou vody.
Do pekáčku přidáme cibulky a celé oloupané stroužky česneku.
Pečeme na 2,5 hodiny 200 °C.


Přidat na Pinterest
sonizna

23. 02. 2016, Recept navštíven: 1108x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam toto jedllo, je velmi dobre a chutné

23. 02. 2016, 19:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

24. 02. 2016, 10:26

Marcianto
Restaurant_star
Podle mě recept vůbec neodpovídá fotografii. Autorka popisuje bůček vcelku, do kterého vyřízne kapsu naplněnou zelím a na obrázku jsou přitom kousky nějakého masa obaleného v anglické slanině, pokud mě zrak neklame. Myslím si, že by ji tento recept neměl být uznán.
Přidané ingredience: bůček

04. 04. 2016, 18:16

Přidat komentář

Facebook komentáře