Bůček plněný kysaným zelím

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
2h 30min

Celkový čas

3h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

7432 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
337.0g bílkovin


Příprava

Bůček omyjeme, osolíme a opepříme ze všech stran. Do kůže uděláme několik zářezů – osolíme maso i v nich.
Slaninu nasekáme na kostičky, zelí necháme okapat a pak ho překrájíme. Obojí smícháme se lžickou anýzu, dvěmi utřenými stroužky česneku a lžičkou kmínu.
V bůčku vyřízneme kapsu, kterou naplníme ochuceným zelím. Špejlí uzavřeme a dáme na plech kůží nahoru. Posypeme zbývajícím kmínem a anýzem a podlijeme trochou vody.
Do pekáčku přidáme cibulky a celé oloupané stroužky česneku.
Pečeme na 2,5 hodiny 200 °C.

přidejte na:
Chybí obrázek

23. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
robievam toto jedllo, je velmi dobre a chutné

23. 02. 2016, 19:42

Chybí obrázek
vyskúšam

24. 02. 2016, 10:26

Chybí obrázek
Podle mě recept vůbec neodpovídá fotografii. Autorka popisuje bůček vcelku, do kterého vyřízne kapsu naplněnou zelím a na obrázku jsou přitom kousky nějakého masa obaleného v anglické slanině, pokud mě zrak neklame. Myslím si, že by ji tento recept neměl být uznán.
Přidané ingredience: bůček

04. 04. 2016, 18:16

Chybí obrázek
dobrý recept jak využít bůček

07. 06. 2017, 07:57

Chybí obrázek
recept dobrý aj ked foto nesedí

03. 05. 2019, 14:38

Chybí obrázek
vyskúšaný recept, chutil skvele

14. 06. 2019, 10:56

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.