Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Křeník

Křeník

Přidat na Pinterest

Křeník je křenová příloha k pokrmům, hodí se také do omáček a pomazánek. Křeník obsahuje 50 % křenu, rostlinný olej, ocet, cukr, sůl, vodu, kyselinu askorbovou, benzoát sodný, disiřičitan draselný a oxid siřičitý. Trvanlivost křeníku je 10 měsíců a je v dostání v balení o 160 gramech.

 

Zdroj obrázku: bohemikum.cz

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Křenová omáčka s vepřovým masem

Křenová omáčka s vepřovým masem

Maso mírně osolíme, opečeme zprudka na másle a dáme vařit do horké osolené vody. Když je měkké, vyndáme je...

Uzené maso zapečené s ostrým křenem

Uzené maso zapečené s ostrým křenem

Cibuli postupně oloupeme a nakrájíme na středně silná kolečka. Pak cibulová kolečka osmahneme na oleji ve v...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Křeník Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře