Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Křenová omáčka s vepřovým masem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1268 kalorií 0.0g cukrů 120.0g tuků 50.0g bílkovin

Příprava

Maso mírně osolíme, opečeme zprudka na másle a dáme vařit do horké osolené vody.
Když je měkké, vyndáme jej na talíř, do vývaru vlijeme mléko, přidáme křen (tady se to nedá přesně určit, každý je jinak pálivý, každý sneseme jinou pikantnost, já dávám i s Wasabi). Zahustíme trochou mouky, převaříme a vlijeme šlehačku. Před podáváním maso nakrájíme na plátky.

Bulb Tip k receptu

Jednou jsem omylem vyndala z mrazáku kuřecí prsa. Zkusila jsem to tedy z nich.
Nedávala jsem je celá, uvařená jsem pokrájela do omáčky. Vůbec to nebylo špatné:-)
Hovězí je s touto omáčkou přímo výborné.


Přidat na Pinterest
Roxana

16. 12. 2013, Recept navštíven: 6383x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Křenová omáčka je výborná, u nás ji děláme nejčastěji s uzeným masem.

10. 01. 2014, 22:15

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Křenovou omáčku dělám z čerstvého i konzervovaného křenu, ale vždy s uzenýmmasem

26. 11. 2014, 09:32

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super chrenová omáčka

29. 11. 2015, 17:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
najlepsia je z čerstvéhochrenu

03. 04. 2016, 15:47

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne mäso s chrenovou omáčkou

29. 09. 2017, 18:57

Přidat komentář

Facebook komentáře