Křenová omáčka s vepřovým masem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1268
kalorií
0.0g
cukrů
120.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Maso mírně osolíme, opečeme zprudka na másle a dáme vařit do horké osolené vody.
Když je měkké, vyndáme jej na talíř, do vývaru vlijeme mléko, přidáme křen (tady se to nedá přesně určit, každý je jinak pálivý, každý sneseme jinou pikantnost, já dávám i s Wasabi). Zahustíme trochou mouky, převaříme a vlijeme šlehačku. Před podáváním maso nakrájíme na plátky.
Tip k receptu
Jednou jsem omylem vyndala z mrazáku kuřecí prsa. Zkusila jsem to tedy z nich.
Nedávala jsem je celá, uvařená jsem pokrájela do omáčky. Vůbec to nebylo špatné:-)
Hovězí je s touto omáčkou přímo výborné.
16. 12. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenziheladon 26. 11. 2014, 10:32
© 2024, Railsformers s.r.o.