Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Křepelčí vejce

Křepelčí vejce

Přidat na Pinterest
Vejce křepelky, velikostně několikrát menší než běžně dostupná slepičí vejce. Na rozdíl od zmiňovaných vajec slepice však obsahují málo cholesterolu a navíc se jejich konzumací do našeho těla dostane dávka železa, hořčíku, vápníku a vitamínů. Pozitivně ovlivňují naše zažívací ústrojí a nervový systém. Tepelná úprava a využití je podobná jako u slepičích vajec, jen dobu varu bychom měli hlídat (jedna minuta zcela postačí).

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Mixovaná čočková polévka se surimi

Mixovaná čočková polévka se surimi

1. čočku den dopředu namočíme ve studené vodě 2. druhý den ji uvaříme do změknutí (cca 10 minut) 3. tyčin...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Křepelčí vejce Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře