Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Křepelka

Křepelka

Přidat na Pinterest
Hrabavý pták, řadíme jej bažantovité. K dostání je především v období lovu. Křepelčí maso je jemnější než maso bažanta nebo jiných hrabavých, ale tepelná úprava je velmi podobná. Při přípravě musíme maso nejdříve očistit, osolit a poté můžeme povolit uzdu své fantazii, odpoutat se od tradičních receptů a vyzkoušet např. křepelku plněnou hroznovým vínem a medem, přidat exotické koření nebo ovoce, které příjemně doplní typickou chuť tohoto masa.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Salát s pečenou křepelkou

Salát s pečenou křepelkou

Neprve si připravíme dresink. Limetkovou šťávu vyšleháme se slunečnicovým olejem a vmícháme chilli papričku...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Křepelka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře