Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Salát s pečenou křepelkou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
760 kalorií 4.0g cukrů 63.0g tuků 18.0g bílkovin

Příprava

Neprve si připravíme dresink. Limetkovou šťávu vyšleháme se slunečnicovým olejem a vmícháme chilli papričku nasekanou najemno. Osolíme a opepříme. Tři blumy zalijeme zeleninovým vývarem, vínem, sójovou omáčkou a přidáme nové koření. Vše svaříme (15 min) a poté rozmixujeme dohladka. Osolíme, opepříme. Křepelky rozřízneme na prsou, rozplácneme je na plech, potřeme blumovou omáčkou a pečeme 25 minut na 190 °C. Během pečení potíráme. Do dresinku vmícháme ještě dvě lžíce blumové omáčky. Kešu opražíme nasucho v pánvi. Zbylé blumy nakrájíme každou na 8 dílů, smícháme je s polníčkem a kešu ořechy a rozdělíme na talíře. Zakápneme dresinkem a nahoru rozložíme naporcovanou křepelku. Dochutíme dresinkem a podáváme.

Bulb Tip k receptu

Pokud chceme omáčku, kterou potíráme křepelky, sladší (blumy nejsou dost sladké), přidáme lžíci javorového sirupu.


Přidat na Pinterest
sonizna

04. 09. 2015, Recept navštíven: 756x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Nevím kde bych sehnala křepelky

06. 09. 2015, 19:42

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skuism obmenit krepelky

29. 09. 2015, 15:09

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

28. 10. 2015, 11:25

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

07. 12. 2015, 11:20

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krepelkyzohnat je umeniem ale možno vyskušat aj s niečím iným

10. 08. 2016, 20:42

Přidat komentář

Facebook komentáře