Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Blumy

Blumy

Přidat na Pinterest
Sladké a šťavnaté plody ovocné dřeviny, jejichž dužina je přirostlá k pecce. Blumy jsou výborné čerstvé k okamžité konzumaci nebo velmi osvěžující mohou být v letním ovocném salátu. jsou ale také vhodné ke kompotování nebo k přípravě marmelád či povidel. Lze je přidat dou moučníků a bublanin. Milovníci destilátů je však nejvíce ocení ve vypáleném stavu jako vysokoprocentní alkohol.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Salát s pečenou křepelkou

Salát s pečenou křepelkou

Neprve si připravíme dresink. Limetkovou šťávu vyšleháme se slunečnicovým olejem a vmícháme chilli papričku...

Ovocná melounová miska

Ovocná melounová miska

Meloun vydlabeme a zbavíme pecek, nakrájíme na hranolky (můžeme použít ozdobný nůž na máslo). Švestky nakrá...

Ovocný koláč s krémem

Ovocný koláč s krémem

Mléko prohřejeme. Mouku dáme do mísy, uprostřed uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přidáme 1 lžičku ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Blumy Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře