Mléko prohřejeme. Mouku dáme do mísy, uprostřed uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Přidáme 1 lžičku cukru a trochu mléka. Promícháme a necháme vzejít kvásek. Rozpusíme máslo. Do mísy s kváskem přidáme vlažné mléko, zbývající cukr, vejce, sůl a tekuté máslo. Vypracujeme těsto. Přikryté utěrkou je dáme na teplé místo vykynout. Těsto propracujeme a vyválíme z něj kulatý plát o něco větší než forma o průměru 26 cm. Těstem vyložíme vymazanou formu a zvýšíme okraje. Čerstvé broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Kompotované broskve necháme dobře okapat. Troubu předehřejeme na 180ºC (horkovzdušnou na 160ºC). Na krém utřeme pudink, smetanu, cukr, pudinkový prášek, vejce a citronovou kůru. Trochou krému potřeme dno koláče. Poklademe půlkami broskví, potřeme zbývajícím krémem a povrch uhladíme. Koláč pečeme 40-45 minut.
Vyjmeme a necháme vychladnout. Koláč vyndáme z formy a přeneseme na podnos. Blumy omyjeme a vypeckujeme. Broskve spaříme, sloupeme a vypeckujeme. Broskve a blumy nakrájíme na dílky. Maliny opláchneme. Ovoce rozdělíme na krém. Smetanu ušleháme s vanilkovým cukrem, naplníme do cukrářského sáčku s hvězdičkovou trubičkou a na koláč nastříkáme růžice. Pocukrujeme a podáváme.