Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Langusta

Langusta

Přidat na Pinterest
Řadíme ji mezi korýše. Charakteristickým znakem je absence klepet a dlouhá tykadla přesahující tělo. Běžně dostupná v supermarketech, živé langusty dostaneme koupit ve specializovaných prodejnách. Ze všeho nejdříve musíme langustu uvařit v osolené vroucí vodě (vaříme přibližně jednu hodinu – záleží na velikosti). Když je maso hotové (zkoušíme odloupnutím jedné z končetin – vybereme maso a zvážíme zda je dostatečně měkké), můžeme nechat chladnout. Poté vybereme maso z krunýře, podáváme s plátkem citrónu, můžeme na talíři zalít směsí oleje a koření. Maso langusty je opravdovou delikatesou a jistě si ji oblíbí milovníci netradiční chuti.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Paella

Paella

Všechnu zeleninu nakrájíme najemno. Rybí filety nakrájíme na kousky a spolu s krevetami a langustami opeč...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Langusta Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář
Thumb
Tak jsem teď dala vařit vodu a moc se těším,je to kus.Dám vědět jak se povedlo.

Irena 15. 08. 2010, 15:52

Facebook komentáře