Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Madeland

Madeland

Přidat na Pinterest

Jemný plnotučný sýr holandského typu vyráběný z kravského mléka, ve smetanovožluté barvě s vláčnou a pružnou konzistenci. Jeho chuť nese stopy oříšků a mandlí. Zvláště výrazně jeho chuť i vůně vynikne při pokojové teplotě. Obsahuje až 45% tuku, k dostání je také v light podobě nebo v krémovém taveném zpracování.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Salámovo-sýrová mísa

Salámovo-sýrová mísa

Plátky eidamu a šunky si srolujeme do ruliček; plátky salámu Herkules nařízneme od středu ke straně a vytvo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Madeland Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře