Salámovo-sýrová mísa

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

1800 kalorií
1.0g cukrů
128.0g tuků
113.0g bílkovin


Příprava

Plátky eidamu a šunky si srolujeme do ruliček; plátky salámu Herkules nařízneme od středu ke straně a vytvoříme z nich kornoutky; uzené maso nakrájíme na kousky; hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a z madelandu vykrájíme vykrajovátkem nějaký tvar, který nám celou mísu oživí. Takto připravené kousky naaranžujeme na tác/mísu jak se nám to líbí.

Tip k receptu

Čím tenčí plátky Eidamu seženeme, tím se nám s nimi bude lépe pracovat(nebudou se trhat a ruličky s nebudou rozdělávat)

Ze začátku se vám možná budou ruličky rozmotávat, ale až je zatížíte dalšími pochutinami, budou držet poslušně:)

přidejte na:
Peta S

03. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyzera to prekrasne, ale je to obyčajna klasika

katka16031 26. 11. 2016, 18:18

Přidat komentář
Ajaja
Okraje sýra se také dají ponořit do červené papriky a získá se tak efektní okraj. Pokud jde o herkula (ale i sýr, šunku...), tak místo kornoutků můžeme zkusit jednoduchou růžici - salám předneme napůl a okreje stahneme k sobě.

Ajaja 03. 01. 2010, 11:29

Roxana
Jééééééé, to je hezké, vypadá to jako čokoládové, no vidíte, už zase myslím na čokoládu, fuj!!!!

Roxana 13. 01. 2010, 10:51