Salámovo-sýrová mísa
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1800
kalorií
1.0g
cukrů
128.0g
tuků
113.0g
bílkovin
Příprava
Plátky eidamu a šunky si srolujeme do ruliček; plátky salámu Herkules nařízneme od středu ke straně a vytvoříme z nich kornoutky; uzené maso nakrájíme na kousky; hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a z madelandu vykrájíme vykrajovátkem nějaký tvar, který nám celou mísu oživí. Takto připravené kousky naaranžujeme na tác/mísu jak se nám to líbí.
Tip k receptu
Čím tenčí plátky Eidamu seženeme, tím se nám s nimi bude lépe pracovat(nebudou se trhat a ruličky s nebudou rozdělávat)
Ze začátku se vám možná budou ruličky rozmotávat, ale až je zatížíte dalšími pochutinami, budou držet poslušně:)
Peta S03. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.