Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salámovo-sýrová mísa

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

1800 kalorií, 1.0g cukrů, 128.0g tuků, 113.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky eidamu a šunky si srolujeme do ruliček; plátky salámu Herkules nařízneme od středu ke straně a vytvoříme z nich kornoutky; uzené maso nakrájíme na kousky; hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a z madelandu vykrájíme vykrajovátkem nějaký tvar, který nám celou mísu oživí. Takto připravené kousky naaranžujeme na tác/mísu jak se nám to líbí.

Bulb Tip k receptu

Čím tenčí plátky Eidamu seženeme, tím se nám s nimi bude lépe pracovat(nebudou se trhat a ruličky s nebudou rozdělávat)

Ze začátku se vám možná budou ruličky rozmotávat, ale až je zatížíte dalšími pochutinami, budou držet poslušně:)

Peta S

03. 01. 2010, Recept navštíven: 4722x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salámovo-sýrová mísa

Salámovo-sýrová mísa

Plátky eidamu a šunky si srolujeme do ruliček; plátky salámu Herkules nařízneme od středu ke straně a vytvo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salámovo-sýrová mísa Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star
vyzera to prekrasne, ale je to obyčajna klasika

26. 11. 2016, 18:18

Přidat komentář
Ajaja
Okraje sýra se také dají ponořit do červené papriky a získá se tak efektní okraj. Pokud jde o herkula (ale i sýr, šunku...), tak místo kornoutků můžeme zkusit jednoduchou růžici - salám předneme napůl a okreje stahneme k sobě.

Ajaja 03. 01. 2010, 11:29

Roxana
Jééééééé, to je hezké, vypadá to jako čokoládové, no vidíte, už zase myslím na čokoládu, fuj!!!!

Roxana 13. 01. 2010, 10:51

Facebook komentáře