Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mořská ryba

Mořská ryba

Přidat na Pinterest

Mořské ryby jsou pro mnohé delikatesou a lahůdkou, pro jiné např. menším zlem ve výběru ryb, jelikož nejsou cítit rybinou jako ryby sladkovodní. Jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin a minerálů. Jí se smažené, pečené, dušené, ale také syrové v podobě sushi. K dostání jsou také např. vyuzené či pikantně naložené. Mezi nejoblíbenější a nejznámější patří žralok, tuňák, losos, treska, makrela, platýz, rejnok nebo menší sardinky, ančovičky či herinky.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Královský salát

Královský salát

Ryby uvaříme, vychladíme a odkostíme. Mrkev nastrouháme nahrubo. Cibuli pokrájíme a obojí osmahneme. Vejce ...

Turecká rybí polévka

Turecká rybí polévka

Rybí vývar:asi 500g očištěných a omytých mořských ryb vaříme ve 2 litrech vody.Za varu stále sbíráme pěnu.P...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Mořská ryba Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře