Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Turecká rybí polévka

Turecká rybí polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 45min , Čas vaření: 1h 40min
Celkový čas: 2h 25min , porce

656 kalorií, 0.0g cukrů, 25.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Rybí vývar:asi 500g očištěných a omytých mořských ryb vaříme ve 2 litrech vody.Za varu stále sbíráme pěnu.Přidáme rozčtvrcené cibule,pepř,celé snítky celerové natě,bobkový list a vaříme ,až jsou ryby měkké.Vývar přecedíme přes hustý cedník.
Mrkev,petržel a česnek nakrájíme nadrobno,podusíme na másle,přidáme hladkou mouku,promícháme a zalijeme vývarem.Dobře rozšleháme.Do vařící polévky přidáme propranou rýži a uvaříme ji do měkka.Na závěr vmícháme rozšlehané žloutky a zalijeme mletou paprikou zpěněnou na másle.Dochutíme šťávou z citrónu.Podáváme posypané petrželovou natí.

Romana Jakoubková

25. 12. 2009, Recept navštíven: 1475x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Turecká rybí polévka

Turecká rybí polévka

Rybí vývar:asi 500g očištěných a omytých mořských ryb vaříme ve 2 litrech vody.Za varu stále sbíráme pěnu.P...

Zobrazit všechny podobné recepty k Turecká rybí polévka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře