Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Turecká rybí polévka

Turecká rybí polévka

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 40min 2h 25min
Nutriční hodnoty
656 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Rybí vývar:asi 500g očištěných a omytých mořských ryb vaříme ve 2 litrech vody.Za varu stále sbíráme pěnu.Přidáme rozčtvrcené cibule,pepř,celé snítky celerové natě,bobkový list a vaříme ,až jsou ryby měkké.Vývar přecedíme přes hustý cedník.
Mrkev,petržel a česnek nakrájíme nadrobno,podusíme na másle,přidáme hladkou mouku,promícháme a zalijeme vývarem.Dobře rozšleháme.Do vařící polévky přidáme propranou rýži a uvaříme ji do měkka.Na závěr vmícháme rozšlehané žloutky a zalijeme mletou paprikou zpěněnou na másle.Dochutíme šťávou z citrónu.Podáváme posypané petrželovou natí.


Romana Jakoubková

25. 12. 2009, Recept navštíven: 1635x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievku určite vyskúšam

12. 07. 2017, 15:07

Přidat komentář

Facebook komentáře