Chybějící obrázek

Turecká rybí polévka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

45min
Čas vaření
1h 40min

Celkový čas

2h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

656 kalorií
0.0g cukrů
25.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Rybí vývar:asi 500g očištěných a omytých mořských ryb vaříme ve 2 litrech vody.Za varu stále sbíráme pěnu.Přidáme rozčtvrcené cibule,pepř,celé snítky celerové natě,bobkový list a vaříme ,až jsou ryby měkké.Vývar přecedíme přes hustý cedník.
Mrkev,petržel a česnek nakrájíme nadrobno,podusíme na másle,přidáme hladkou mouku,promícháme a zalijeme vývarem.Dobře rozšleháme.Do vařící polévky přidáme propranou rýži a uvaříme ji do měkka.Na závěr vmícháme rozšlehané žloutky a zalijeme mletou paprikou zpěněnou na másle.Dochutíme šťávou z citrónu.Podáváme posypané petrželovou natí.

přidejte na:
Romana Jakoubková

25. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievku určite vyskúšam

katka16031 12. 07. 2017, 15:07

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka dobrá

hanka 08. 05. 2018, 20:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
polievka celkom chutná

Svetlana 27. 10. 2019, 20:52

Přidat komentář