Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Otruby

Otruby

Přidat na Pinterest
Vznikají při zpracování pšenice nebo ovsa. Plní důležitou funkci správné činnosti našich střev. Obsahují velké množství vlákniny, z té je část nestravitelná a to nutí střeva k pohybu. Tím se odpadní látky hromadí rychleji a dochází tak k celkovému urychlení jejich průchodu organismem. Vynikající jsou při snaze zhubnout a zároveň zůstat zdravý a fit. Díky své schopnosti bobtnat totiž dokonale zasytí. Mají také za následek pokles hladiny cholesterolu v krvi.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Muffiny s pekanovými ořechy

Muffiny s pekanovými ořechy

Troubu předehřejeme na 200 C. Hluboký plech na pečení vytřeme kouskem másla. Do misky nasypeme oba druhy mo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Otruby Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře