Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ovesný škrob

Ovesný škrob

Přidat na Pinterest
Škrob vytváří malá škrobová zrna, podobá se rýžovému škrobu. Obsahuje minerály, cukry, vitamíny a bílkoviny, které jsou nezbytné pro naše tělo. Cukr z ovsa nezatěžuje organismus jako jiné cukry, tento je lehce stravitelný, posiluje nervy a pomáhá při únavě. Vláknina obsažená v ovesném škrobu je lehce rozpustná. Oves dodá organismu energii a posiluje ho, působí proti nespavosti.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Švýcarský „pálený“ krém

Švýcarský „pálený“ krém

Cukr s jednou lžící vody opatrně v hrnci zkaramelizujeme: pomalu ho zahříváme, až se rozpustí, a potom nech...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Ovesný škrob Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře