Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ovocný tvaroh

Ovocný tvaroh

Přidat na Pinterest
Mléčný výrobek. Připravuje se odstředěním kozího nebo kravského mléka, kdy vzniká směs tuhé konzistence. Další úpravou a přidáním ovocných kousků nebo ovocné dřeně, vzniká ovocný tvaroh, který má více než 10% tuku. Má smetanovou chuť, barva se odlišuje podle použitého ovoce. Ve spojení s dalšími ingrediencemi vytváří hodnotné a syté jídlo. Konzumujeme jej samotný, můžeme jej použít při přípravě jednoduchých ovocných dortů a dezertů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Piškotová jahodová roláda

Piškotová jahodová roláda

Žloutky oddělíme od bílků. Bílky ušleháme v tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáme olej, mouk...

Sladká veka s tvarohem

Sladká veka s tvarohem

Tvaroh osladíme podle chuti. Plátky starší veky namažeme tvarohem, přiklopíme druhým plátkem veky. Namočí...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Ovocný tvaroh Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře