Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Piškotová jahodová roláda

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 30min
Celkový čas: 1h 45min , porce

1032 kalorií, 1.0g cukrů, 44.0g tuků, 44.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žloutky oddělíme od bílků. Bílky ušleháme v tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáme olej, mouku a kypřící prášek. Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme ve vyhřáté troubě na cca 200°C dozlatova. Jakmile vytáhneme plech z trouby, ještě horké stočíme do rolády a necháme vychladnout.
Poté rozmotáme a potřeme tvarohem a opět smotáme. Pocukrujeme dle chuti, nebo jinak ozdobíme, nakrájíme na řezy a podáváme.

ajap777

28. 05. 2012, Recept navštíven: 2028x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Piškotová jahodová roláda

Piškotová jahodová roláda

Žloutky oddělíme od bílků. Bílky ušleháme v tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem, postupně přidáme olej, mouk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Piškotová jahodová roláda Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika roláda, dobrá

18. 03. 2016, 11:58

Přidat komentář

Facebook komentáře