Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Papriková pasta

Papriková pasta

Použití v kuchyni

Tato pasta se hodí k pečenému masu, grilovaným pokrmům, uzeninám, do polévek, omáček a salátů. Je vhodná k ozdobení chlebíčků, obložených mís, topinek.

Rady

 

 

Zdroj obrázku: ozlemsturkishtable.com; honeyandbutter.com

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Nudlové taštičky s pestem

Nudlové taštičky s pestem

Připravíme si těsto na nudlové taštičky: smícháme hladkou mouku, jedno vejce, tři žloutky, lžíci olivového ...

Rajčatovo - brokolicový nákyp

Rajčatovo - brokolicový nákyp

Brokolicu umyjeme, uvaríme v osolenej vode a preložíme do zapekacej formy. Paradajky pokrájame na plátky a ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Papriková pasta Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře