Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Perlička obecná

Perlička obecná

Přidat na Pinterest

Významným producentem perličky obecné je Francie a Itálie. Perlička poskytuje kvalitní lahůdkové maso tmavé barvy, chuť připomíná maso bažantí. Maso obsahuje nejvíce proteinů ze všech drůbežích mas, je také bohaté na vitaminy B a E, z minerálních látek na železo. Významná je nízká hladina cholesterolu. Perličky se dodávají v celku, porcované, chlazené i zmrazené.

Kulinárně se upravuje jako jiné druhy drůbežích mas. Je ideální pro plnění a přípravu delikates.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Dušená perlička s liškami

Dušená perlička s liškami

Perličku naporcujeme na 4 díly. Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Šalotku a česnek oloupeme a nas...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Perlička obecná Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře